Fotomuggar

Om du vill ha en mugg med ett alldeles eget personligt utseende eller om det är svårt att få behålla sin kaffemugg på jobbet, för sig själv. Då är fotomuggen en perfekt produkt för dig. Nu för tiden kan man beställa muggar med sina egna bilder tryckta på. På de flesta ställen går det till så att du börjar med att ladda upp eller skicka dina bilder som en fil till företaget som gör fotomuggar, sedan väljer du den sorts mugg du vill ha bilden tryckt på och vilken bild som skall användas. På många fotosajter kan man välja mellan lite olika modeller och färger på muggar, vilket kan vara roligt för att få en så unik mugg som möjligt.

En fotomugg kan göra stor skillnad för hur du börjar dagen, om du dricker ur den på morgonen kan du ju faktiskt välja att börja dagen med ett leende istället för att dricka ur dina vanliga gamla trista mugg. Fotomuggen kan även vara en grymt bra present till någon du tycker om och vill ge bort något personligt till. På vissa fotosajter går det även att beställa med text till bilden så att muggen blir ännu mer personlig och rolig att använda. Du kan som sagt lätt hitta en hemsida där du kan designa och beställa din egen fotomugg, det är bara att söka på olika framkallningsfirmor och de flesta har faktiskt denna tjänst.

Vem skulle inte bli glad om de fick en personlig fotomuggmugg i present? Ibland känns dagen grå och tråkig, men det här är verkligen en present som sätter guldkant på vilken vardag som helst. Har du en eller flera bilder som du vet skulle göra någon i din närhet otroligt glad om dem fick se den bilden eller bilderna varje morgon till exempel. Då är en fotomugg den bästa presenten, förutsatt då att personen i fråga dricker något varmt på morgonen. Visst är det kanske inte den dyraste och mest exklusiva presenten men det är tanken som räknas och det här är ju verkligen en kärleksfull present.